page title icon Over

Etienne Donicie

Wie is Etienne Donicie?

Ik ben sinds 1995 bezig met content voor online kanalen. Ik schrijf content voor websites en adviseer organisaties. Ik help ze bij het opzetten van een contentstrategie en denk graag mee over conversie, webredactie en uiteraard SEO.

Ik werk als trainer, adviseur en interim contentmanager en heb daardoor al bij tientallen organisaties in de keuken kunnen kijken. Die ervaring breng ik over in mijn trainingen en adviezen.

Ik werk onder andere voor gemeentes, ministeries, provincies, waterschappen, banken, verzekeraars en non-profit organisaties.

Ik weet hoe je goede informatieve content maakt, maar ook hoe je websitebezoekers aanzet tot conversie. Social media en SEO voor webredacteuren zijn een specialisme.

Hoorcolleges geven is voor mij niet leuk en ook niet voor de deelnemers. Ik laat jou in een training theorie direct vertalen naar jouw eigen dagelijkse praktijk. Iedere cursist gaat met bruikbare tools en plannen terug naar de eigen werkplek.

Trainingen

DPGMedia / Erasmus Universiteit / ANWB / Delta Lloyd / CZ / VGZ / Mediamarkt / Bijenkorf / Nationale Postcodeloterij / Dura Vermeer / T-Mobile / Vodafone / UvA / DUO / Landelijke Politie / Ministerie IenM

Advies

PostNL / ABN Amro / PriceWaterhouseCoopers / KNGF / Rutgers WPF / Jungle Minds / LHV /

Wil je de nieuwsbrief ontvangen

Je e-mail is voldoende