page title icon Advies

Lukt het jouw organisatie niet om tot een goede contentstrategie te komen? Heb je hulp nodig met SEO of content voor je sociale kanalen? Neem contact op en ik leg je uit hoe ik je daarbij kan helpen.

Online content maken is heel erg leuk. Een prachtig vak, maar soms is het ook een worsteling. Jouw interne klant of opdrachtgever wil iets waarvan jij weet dat het niet lekker leest op een beeldscherm. Jouw directie wil dolgraag zélf zenden op social media. Je hebt bovendien geen idee wat al die inspanningen om content te maken nou eigenlijk opleveren. Herkenbaar? Dan heb je een contentstrategie nodig.

Contentstrategie samen maken in 7 stappen

Ik heb een plan met 7 stappen ontwikkeld om een contentstrategie op te zetten. Het maken van dat plan doe ik graag samen met jou en jouw organisatie.

Ik schrijf adviezen in verschillende vormen: van een korte lijst met tips tot een uitgebreid document met analyse en adviezen. Ik kan de documentatie ook geschikt maken voor lezers in jouw organisatie die weinig weten van online content en nét wat meer uitleg nodig hebben.

Waarom advies van mij?

  • Ervaring opgedaan bij meer dan 100 organisaties
  • Meegewerkt aan 50+ contentstrategieën
  • Ik help je met het overtuigen van de rest van jouw organisatie
  • Ik kan het plan helemaal voor je schrijven óf even met je meekijken
  • SEO van snelle analyse tot gedetailleerde rapportage en keyword- en vraaganalyse

Neem contact op

Laat dit veld blanco